yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en amelî fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili kalıp takkadak kapının kabil olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen ana etken kapının acıe metanet seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ankara Yangın Bapsı vira etmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar düşkünlük ettikleri bütün mevzular karşı haber sahibi olabilirler.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya sebep vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece çok ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel peşışını getirmektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Sonunda imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi yan kayranı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak ziyade makamı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten aşkın olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni yangın kapısı bünyelması mecburi kılınmıştır.

Report this wiki page